EVENIMENTE TRECUTE

B2MB
Timisoara, 8 decembrie 2016Doingbusiness.ro revine la Timisoara si in 2016 cu un nou eveniment de afaceri, adresat IMM-urilor dar si companiilor mari, care va aduce informatii complete si actualizate pentru mediul de afaceri local si regional.


CEO Conference
Bucuresti, 23 noiembrie 2016Aflat la cea de-a doua editie, CEO Conference este un eveniment anual de elita, dedicat companiilor de top, care isi propune sa exploreze cele mai noi provocari si oportunitati de business, alaturi de lideri ai companiilor reprezentative pentru economie.


RoCoach
Executive Presence Workshop
Bucuresti, 16 noiembrie 2016


executive_presence_workshop

Gestioneaza-ti performant provocarile la locul de munca! In mediul de business situatiile neprevazute sunt la ordinea zilei, insa, cu imaginea, atitudinea si cuvintele potrivite poti intoarce totul in favoarea ta.


DIGITALIZAREA – Trend sau tsunami in marketing si vanzari?
Bucuresti, 8 noiembrie 2016


digitalizare2

Digitalizarea patrunde permanent in viata noastra privata dar si in cea profesionala. Adoptia noilor tehnologii, instrumente si aplicatii este puternic disruptiva, cu impact imediat in activitatea tuturor companiilor.


B2MB
Oradea, 20 octombrie 2016


b2b_oradea

Pentru al treilea an consecutiv, Doingbusiness.ro revine la Oradea si in 2016 cu un nou eveniment de afaceri, adresat IMM-urilor dar si companiilor mari, care va aduce informatii complete si actualizate pentru mediul de afaceri local si regional.


Digital Disruption

Bucharest, 13 October 2016


digital_disruption

Join our event Digital Disruption – Who is Changing the Games on premise and on Cloud and learn how successful Romanian companies are challenging cutting edged Cloud technologies to gain control of their operations in terms of costs, fast time to market, processes visibility and competitive advantages.


B2MB
Cluj Napoca, 27 septembrie 2016BUSINESS to more BUSINESS va continua si in toamna dezbaterile interactive cu reprezentantii din top managementul unora dintre cele mai importante companii din Romania privind perspectivele de viitor ale mediului de afaceri romanesc, adaptate la mediul local si regional.


B2MB
Constanta, 16 iunie 2016BUSINESS to more BUSINESS a continuat in 2016, pentru al 6-lea an consecutiv, seria de conferinte dedicate managementului si dezvoltarii companiilor, organizate de Doingbusiness.ro in cele mai mari orase din tara. Una dintre opriri a fost in Constanta, un oras cu o pozitionare strategica si cu o influenta importanta asupra economiei romanesti.


WCCE Conference 2016

Bucuresti, 8-10 iunie 2016ICM Consultoria Capacitación Integral SC si Leadership Events (LE), in parteneriat cu Doingbusiness.ro, au fost incantati sa prezinte comunitatii globale a creditului comercial, colectarii creantelor si riscului de credit, V-a Editie a World Credit Congress and Exhibition (WCCE). Evenimentul aavut loc in Bucuresti, Romania in perioada 8-10 Iunie 2016, Hotel JW Marriott.


B2MB
Sibiu, 26 mai 2016Specialisti din companii renumite au oferit publicului sibian in numar de peste 120 de participanti, solutii aplicabile imediat pentru principalele directii ale managementului performant din companii, in cadrul evenimentului “BUSINESS to more BUSINESS”.


B2MB
Bucuresti, 18 mai 2016Peste 240 de participanti au fost prezenti in Bucuresti la editia din acest an a evenimentului BUSINESS to more BUSINESS – Bucuresti, 72% dintre acestia facand parte din top managementul celor mai importante companii.


B2MB
Bucuresti, 20 aprilie 2016SAS Analytics Roadshow 2016 a avut loc pe 20 aprilie in Bucuresti, la Hotel Sheraton unde s-a putut descoperi modul in care aplicatiile analitice avansate devin o parte esentiala a fiecarui proces de afaceri.


B2MB
Ploiesti, 14 aprilie 2016BUSINESS to more BUSINESS a invitat antreprenorii din Ploiesti si din localitatile invecinate la un eveniment ce a oferit dezbateri interactive cu reprezentantii din top managementul unora dintre cele mai importante companii din Romania.


B2MB
Iasi, 23 martie 2016In 2016, Doingbusiness.ro a revenit la Iasi, cu proiectul BUSINESS to more BUSINESS, proiect dedicat top managementului companiilor, antreprenorilor si liderilor departamentelor cheie din companii.


B2MB
Brasov, 10 martie 2016In 2016, am dat la Brasov startul celui de-al saselea an de evenimente, prin proiectul BUSINESS to more BUSINESS, proiect ce a avut parte de un debut plin de succes, cu o audienta de peste 200 de participanti.